Почитувани граѓани, имајќи ги во предвид последните вести околу состојбата на корона вирусот, предупредуваме на редовно пратење и почитување на препораките дадени од релевантните институции од земјата, до надминување на кризниот период

Вашата насмевка е наш приоритет

Нашата стручност е врвна, за нас нема нерешливи случаи, ниту половни решенија

За нас

Висококвалитетна медицинска грижа

Стоматолошки услуги

Услуги

Тим на квалификуван стоматолошки кадар

Посветени на вашите стоматолошки потреби

Клиники

Поволни педиатриски стоматолошки услуги

Здрави заби на вашите деца

Закажете преглед
Закажете преглед

НАША ВИЗИЈА

Ние навистина веруваме дека превентивната грижа и образованието се патот кон оптималното здравје на забите. Ние се стремиме да обезбедиме „здравствена заштита на забите“. Затоа, преку разговор со пациентот, се фокусираме на целокупната состојба на устата, забите и непцата. Нашата цел е добро стоматолошко здравје за вас и вашето семејство преку превенција. Наша обврска е да Ви дадеме совет, да Ви помогнеме да се грижите за Вашите заби како би се намалила потребата за стоматолошки третман. Ние Ве советуваме редовно да се врши рутинско чистење на забен камен и меки наслаги, употреба на забен конец, флуорид, бидејќи сето тоа помага во спречување на стоматолошки заболувања.

Сакаме од нашата ординација да излезете насмеани и задоволни затоа што само препораката е вистинската реклама за нас.

Нашето мото е: “модерна стоматологија–безболен третман ” !!!

ВАША ПРВА ПОСЕТА

Вашата прва посета започнува со разговор и консултација со лекар, така што со него можете да ги споделите сите прашања и сомнежи, како и вашите желби.

ВАШ ПРЕГЛЕД:

  • ние слушаме за да можеме да го разбереме Вашиот проблем
  • ние го објаснуваме можниот третман многу внимателно
  • ние одговараме на сите Ваши прашања
  • ние ја избираме опцијата за третман кој е можен за Вас
  • ние Ви дозволуваме да ги изберете опциите што Ви се достапни
Сите клиники

+

Години постоење

+

Задоволни пациенти

Клиники

+

Доктори на стоматологија

последни новости

Новости , настани и корисни совети

29 јун, 2020
Известување за обавување на специјализации

 Ве известуваме дека почнувајќи од 01.07.2020 година, продолжува објавувањето на практичната обука предвидена со планот и програмата за специјализации на докторите на стоматологија 

14 апр, 2020
Интервју на Д-р спец. Амела Цана

,,Никогаш не е доцна да направиш чекор за себе, а најдобар пациент е информираниот пациент" - беа завршните зборови на Д-р спец. Амела Цана во неодамнешното интервју. Токму овие зборови се клучни во моментов за секој од нас. Информирајте се! 

23 мар, 2020
АПЕЛ

 Почитувани, доколку имате итна и неодложна потреба од стоматолошка интервенција , јавете се на телефонските броеви 078 380 251 и 02 3299 007, на кои ќе имате можност директно да разговарате со стоматолог кој ќе Ви даде совет за прва помош во домашни услови или доколку е неопходно ќе Ви биде закажан термин на клиника. Избегнете непотребно напуштање на домот, грижете се за Вашето и здравјето на сите околу Вас.

 

Искуства и коментари на нашите задоволни пациенти

Квиз