за нас

  историјат
  менаџерски тим
  структурна поставеност

  клиники

    детска и превентивна стоматологија со одделение за анестезија и реанимација

ортодонција со заботехничка лабораторија

фиксна стоматолошка протетика со заботехничка лабораторија

мобилна стоматолошка протетика со заботехничка лабораторија

болести на забите и ендодонтот

орална хирургија

имплантологија

болести на устата и пародонтот

РТГ одделение

VIP кабинети

  стоматолошки услуги

  естетска стоматологија

  научно-истражувачка работа

  научно-истражувачка работа и едукативна дејност

  фотогалерија

  настани

  јавни набавки

  контакт

| прва страница |
Почитувани,

Во интерес на добрата меѓународна соработка меѓу нашите земји, а ценејќи ја Вашата дипломатска мисија во земјава Ви нудиме висококвалитетни стоматолошки услуги од еминентни универзитетски професори. Располагаме со најсовремена апаратура и технологија, модерно опремени VIP кабинети за прием на владини претставници, дипломатски кор, странски мисии како и други релевантни субјекти.

Реализацијата на услугите, Ви ја нудиме во посебен дипломатски оддел, каде ќе можете да дојдете со закажување, во секое време од денот, притоа, без да биде нарушена Вашата приватност, со загарантирана дискреција.

Ви нудиме широк спектар на услуги, со најсовремени апаратури и високо квалитетни материјали од реномирани производители.


КОНТАКТ

телефон: 02 3164 021

© Copyright 2014 ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар Св. Пантелејмон - Скопје. All rights reserved.