за нас

  историјат
  менаџерски тим
  структурна поставеност

  клиники

    детска и превентивна стоматологија со одделение за анестезија и реанимација

ортодонција со заботехничка лабораторија

фиксна стоматолошка протетика со заботехничка лабораторија

мобилна стоматолошка протетика со заботехничка лабораторија

болести на забите и ендодонтот

орална хирургија

имплантологија

болести на устата и пародонтот

РТГ одделение

VIP кабинети

  стоматолошки услуги

  естетска стоматологија

  научно-истражувачка работа

  научно-истражувачка работа и едукативна дејност

  фотогалерија

  настани

  јавни набавки

  контакт

| мк      | en      | sq    
 

ГОЛЕМ ПРОЛЕТЕН ПОПУСТ !!!

телефонска  линија за закажување прегледи
02/ 3299 000

 www.facebook.com/stomatoloskikliniki

Стажанти 2015 2


БЕЗБОЛНИ ТРЕТМАНИ СО ЛАСЕР


CAD-CAM  SYSTEM 

   


 


АЛЕКСАНДАР ТИШОВСКИ
м-р по економ. науки
директор
 
 

За Вашето здравје ќе се грижи најквалитетниот високо стручен кадар од од областа на стоматологијата, притоа користејќи ја најсовремената опрема и методи на работа.

 

 

 

 

 

© Copyright 2014 ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар Св. Пантелејмон - Скопје. All rights reserved.