за нас

  историјат
  менаџерски тим
  структурна поставеност

  клиники

    детска и превентивна стоматологија со одделение за анестезија и реанимација

ортодонција со заботехничка лабораторија

фиксна стоматолошка протетика со заботехничка лабораторија

мобилна стоматолошка протетика со заботехничка лабораторија

болести на забите и ендодонтот

орална хирургија

имплантологија

болести на устата и пародонтот

РТГ одделение

VIP кабинети

  стоматолошки услуги

  естетска стоматологија

  научно-истражувачка работа

  научно-истражувачка работа и едукативна дејност

  фотогалерија

  настани

  јавни набавки

  контакт

| прва страница |
За нас : Организациона поставеност : Стручен тим : Имплантолошки услуги : Закажување и контакт
ЗА НАС

 
                

Со својот највисоко едуциран стручен тим на доктори специјалисти има можност да Ви помогне на модерен и софистициран начин да ги повратите вашите изгубени заби.

Модерната имплантологија, која ја практикуваме на нашата клиника како највисоко достигнување на современата стоматологија Ви ја дава можноста да се надокнадат изгубените заби, како од функционален, така од естетски аспект и да го повратите чувството на моќност и сигурност во секојдневните комуникации.

Уживајте го вкусот на убавата храна и покажето го секој момент на задоволство со Вашата убава насмевка.

Повелете,Ве очекуваме и со задоволство ќе Ви помогнеме...ЗАКАЖУВАЊЕ НА ПРЕГЛЕДИ

Пациентите можат да закажажуваат прегледи и стоматолошки интервенции на тел: 3299 034;
3299 017; 3299 0
34

Работно време:
07:
30 – 19:30 часот

КОНТАКТ

Клинички одел за орална имплантологија


Универзитетски стоматолошки клинички центар
Водњанска 17
Скопје

Контакт телефон: 02/ 3299 0
34

Факс: 02/ 3220 141


© Copyright 2014 ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар Св. Пантелејмон - Скопје. All rights reserved.