,,Никогаш не е доцна да направиш чекор за себе, а најдобар пациент е информираниот пациент" - беа завршните зборови на Д-р спец. Амела Цана во неодамнешното интервју. Токму овие зборови се клучни во моментов за секој од нас. Информирајте се!