Што всушност е итен стоматолошки случај?
- Тешко крварење кое не престанува
- Оток / инфекција
- Избиен заб
- Јака болка предизвикана од забот
За оние кои не се на работа или пак во училиште:
Ве советуваме дека актуелната ситуација не е годишен одмор т.е распуст❗️
Сутуацијата со вирусот КОВИД-19 е алармантна. Немојте да се изложувате себеси или своите деца на непотребен ризик❗️